uvod web.GIF

POŠTA:SDH Ptení 231 798 43

<="">

Otevřený dopis členů JSDH obci

Po několika letech, kdy obec Ptení nechávala svoji JSDHO, kterou zřizuje, na pokraji svého zájmu se rozhodli členové JSDHO Ptení jednat a napsat otevřený dopis členům zastupitelstva obce Ptení. Tento otevřený dopis obsahoval jednak podrobnou zprávu o rizicích aktuálního stavu JSDHO a jejich možných důsledcích. Abychom byli konstruktivní, byly v textu otevřeného dopisu uveřejněny návrhy možných řešení a také žádost o navýšení rozpočtu pro kapitolu požární ochrana. Tento dopis jsme byli v hojném počtu obhajovat na zasedání zastupitelstva obce Ptení dne 14. Února 2013, kde nám zastupitele vyšli vstříc a navrhly do rozpočtu obce Ptení na rok 2013 zahrnout i naši požadovanou částku. Na dalším zasedání obecního zastupitelstva ve dne 25. března 2013 byl celý rozpočet včetně našeho návrhu přijat, za což bychom rádi zastupitelům obce Ptení poděkovali.

V letošním roce se počítá s opravou obecního majetku - záklop potoku a také oprava havarijního stavu hasičské zbrojnice (nová podlaha, zvýšení výšky garáže, izolace zdí, nové vrata a také vybudování nové šatny pro členy JSDHO). Celý text otevřeného dopisu, včetně příloh, níže v odkazu ke stažení.

Obsah dopisu zde:

23.04.2013 20:48:41
josef.portes
Děkujeme za návštěvu. Úvodní stránka
Name
Or visit this link or this one